پروژه کنترل کیفیت فرآیند تولید شرکت سایپا

پروژه کنترل کیفیت فرآیند تولید شرکت سایپا پروژه کنترل کیفیت فرآیند تولید شرکت سایپا

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 3140 KB

تعداد صفحات : 410

بازدیدها : 384

برچسبها : کنترل کیفیت فرآیند تولید شرکت سایپا

مبلغ : 8500 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه تحقیقاتی و پایان نامه بررسی کنترل کیفیت فرآیند تولید در شرکت سایپا

از آنجایی که موضوع کیفیت در فرآیند تولید همیشه جالب بوده است موضوع پروژه حاضر را بدان اختصاص داده ایم. ابتدا مطلب را با بررسی تاریخچه شرکت سایپا آغاز خواهیم کرد و سپس به روشها، ابزار و نظریه های موجود در رابطه با کیفیت فرآیند خواهیم پرداخت. بعد از آن می بینیم که فرآیند تولید خودرو پراید صبا به چه صورت انجام می شود و در دنباله به چگونگی تعیین کیفیت قابل قبول این خودرو می پردازیم. در پایان برای روشنتر شدن مراحل تعیین کیفیت در سایپا قطعه سپر را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

ورود خودرو به ایران

کلیات:

با اختراع موتورهای چهار زمانه درون سوز در نیمه اول قرن 19 و تکمیل آن متناسب با پیشرفتهای دانش بشری و سرانجام تولید انبوه انواع خودروها در اوایل قرن بیستم، مورد استفاده اتومبیل به عنوان وسیله ای لوکس و تجملی جهت گشت گذار آخر هفته و نشان دادن برتری منزلت اجتماعی مالک آن تغییریافت و به صورت وسیله ای ضروری برای رتق و فتق مشکلات روزمره زندگی بخصوص در شهرهای رو به گسترش درآمد و گسترش زندگی شهرنشینی نیز بر ضرورت تولید بیشتر و متنوع تر انواع خودرو تأثیر نهاد.

در ایران نیز متناسب با افزایش ارتباط خارجی و توسعه زندگی شهرنشینی، مورد استفاده اتومبیل به عنوان یک کالای لوکس و سپس با تأخیر نسبتاَ طولانی به عنوان یک کالای ضروری مشهود است. بر اساس اطلاعات موجود، مظفرالدین شاه قاجار اولین پادشاهی بود که اقدام به خرید اتومبیل کرد. او در نخستین سفرش به فرنگ دستور خرید اتومبیل مورد علاقه اش را صادر می نماید و سعدالدوله وزیر مختار ایران در بلژیک را مسؤل این امر می گرداند. به هر حال اتومبیلی با سلیقه شاه ایران خریداری و به همراه راننده بلژیکی که به همین منظور استخدام شده بود، از را ه دریا ارسال می گردد تا قبل از مراجعت شاه به پایتخت، او سوار بر این اتومبیل وارد تهران شود. هر چند که این اتومبیل اولین خودور وارد شده به خاک ایران نبود اما تمایل و رغت شاه به اتومبیل، موجب ترغیب سایرین به خصوص متمولان و درباریان ایران به خرید اتومبیل ابزار برتری اجتماعی گردید. ...

تعیین کیفیت فرآیند تولید در سایپا

شرکت خودروسازی سایپا به همراه شرکتهای دیگر از جمله شرکت سازه گستر گروه خودرو ساز سایپا تشکیل می دهند. وظیفه اصلی شرکت سازه گستر در واقع تهیه کردن قطعات مورد نیاز سایپا از شرکتهای قطعه ساز داخلی مختلف است. همچنین کلیه قراردادها، زمان تحویل قطعات و هماهنگی لازم را در این راستا شرکت سازه گستر به عهده دارد.

البته باید اشاره کرد که همه قطعات مورد نیاز برای خودرو پراید و دیگر محصولات شرکت ساخت داخل نیستند و از شرکتهای قطعه ساز داخلی تهیه نمی شوند بلکه تعدادی از آنها نیز به صورا سفارشی از شرکت کره خریداری می شوند که به اینگونه قطعات اصطلاحاَ CKD گویند.

پس از اینکه مراحل مختلف طی می شوند و قطعه وارد شرکت شد برای قبول محموله وارده می بایست کیفیت قطعات خریداری شده تعیین شود که در این فصل به چگونگی مراحل موجود در سایپا برای تعیین کیفیت قطعات خواهیم پرداخت. بعد از آن می بینیم که وقتی قطعه ای برروی خودور مونتاژ می شود چه تأثیری برروی کیفیت خودِ محصول خواهد گذاشت.

مراحل تعیین کیفیت قطعات

کیفیت به معنای صحیح و کامل جز با پیاده سازی یک نگرش جامع و فراگیر قابل حصول نیست تجربه جهانی نشان می دهد که از یکسو سازمانهایی که کیفیت محصولات آنها زبانزد است بدون استثناء از یک نظام یک پارچه و جامع کیفیت برخوردارند و از سوی دیگر سازمانی که توفیق پیاده سازی این نظام جامع را کسب نموده است حتماَ محصولاتی با کیفیت ارائه می دهد به بیان دیگر تنها را ه نیل به کیفیت محصولات بهره برداری از یک نظام جامع و فراگیر کیفیتی است. ...

پیشگفتار

مقدمه

فصل اول : تاریخچه شرکت سایپا

فصل دوم : نظریه ها و روش های موجود در کنترل کیفیت فرآیند

فصل سوم : مراحل فرآیند تولید در سایپا

فصل چهارم : تعیین کیفیت فرآیند تولید

جمع بندی و نتیجه گیری

پیشنهادات و نظرات

منابع و مآخذ

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید