پاورپوینت بررسی تاثیر خرید یا عدم خرید لوله توسط پیمانكاران شركتهای آب و فاضلاب روستایی

پاورپوینت بررسی تاثیر خرید یا عدم خرید لوله توسط پیمانكاران شركتهای آب و فاضلاب روستایی پاورپوینت بررسی تاثیر خرید یا عدم خرید لوله توسط پیمانكاران شركتهای آب و فاضلاب روستایی

دسته : -پاورپوینت

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 868 KB

تعداد صفحات : 16

بازدیدها : 184

برچسبها : دانلود پاورپوینت

مبلغ : 7000 تومان

خرید این فایل

پاورپوینت بررسی تاثیر خرید یا عدم خرید لوله توسط پیمانكاران شركتهای آب و فاضلاب روستایی در16 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی تاثیر خرید یا عدم خرید لوله توسط پیمانكاران شركتهای آب و فاضلاب روستایی در16 اسلاید قابل ویرایش



مقدمه:

شركتهای آب و فاضلاب روستایی همواره با حجم بسیاربالایی از پروژه ها با مبالغ اجرایی پایین درگیر بوده اند ، در این راستا فهرست بهاء قدیم خط انتقال و توزیع (كه در آن تهیه مصالح بعهده كارفرما بوده است) تفاوت فاحشی با فهرست بهاء آب روستایی جدید دارد.
لذا نظر مدیران محترم صنعت آب و فاضلاب به ویژه مدیران محترم عامل روستایی استانهای کشور را به موارد زیر معطوف می دارم.


محاسن:

با خرید لوله توسط پیمانكار حجم كار شركتهای آب و فاضلاب روستایی در خصوص اقلام و محاسبه جزئیات اتصالات كاهش عمده ای پیدا می كند.
هزینه انبارداری كاهش می یابد و كنترل اقلام نیاز به تشریفات اداری جهت ورود و خروج ندارد.
كار دستگاه نظارت در خصوص كنترل مقدار لوله مصرف شده و لوله تحویل داده شده آسان می گردد.
4. با توجه به ملحوظ داشتن 30% هزینه بالاسری سود پیمانكاران به نحو مطلوب در این فهرست بها منظور گردیده است.
5. با عنایت به اینكه تهیه كلیه اقلام به عهده پیمانكار می باشد ، در پروژه ها اقلام برگشتی وجود نداشته و باعث كاهش حجم انبار داری شركتها می گردد.
6. با تاكید بر پیمانی شدن پروژه ها در صورت استفاده از فهرست بهاء آب روستایی ، موافقتنامه مبادله شده تماماً به صورت پیمانی مبادله خواهد گردید.



معایب:

با توجه به اینكه كارخانجات متعددی لوله پلی اتیلن تولید می كنند كه گاهاً قیمتها و كیفیتهای مختلفی را دارا می باشند ،كنترل كیفیت محصول خریداری شده توسط پیمانكار مشكل می باشد. (بخصوص اتصالات)
در اجرای مجتمع های آبرسانی ، لوله گذاری با قطرهای بالای 315 میلیمتر پیش بینی نگردیده است.
عدم وجود اعتبارات كافی از منابع استانی باعث نیمه تمام اجرا شدن پروژه ها گردیده و نمی توان پروژه ها را در یك مرحله اجرا نمود لیكن در فهرست بهای قدیمی خرید در یك مرحله و اجرا در مرحله دیگر انجام می گرفت.




نتیجه گیری :

بدیهی است كه استفاده بهینه از كلیه عوامل تولید و زمان، افزایش كارایی ، كاهش هزینه ها ، جلوگیری از اسراف و تبذیر دربودجه عمومی دولت ، ایجاد نظم و انضباط مالی ، توجه به تسریع در اتمام و بهره برداری پروژه ها تنها از طریق استفاده بجا از منابع مالی محدود دولت امكان پذیر است .    
بنابراین  پیشنهاد میگردد به جای افزایش قیمت تمام شده پروژه ها ی آب روستایی ، پرداخت تعدیل های گوناگون ( از قبیل شاخص تورم و ما به التفاوت قیمت ها)  كه همراه با طولانی شدن اجرای پروژه ها می باشد ، از اجرای پروژه ها با قیمت تمام شده پایین حمایت كرد و دست دولت را برای سرمایه گذاری و خدمات دهی بیشتر به كشورباز گذاشت . البته اجرای این سیاست ها هیچ گونه منافاتی با واگذاری امور به بخش خصوصی ندارد . چرا كه بخش خصوصی كه همانا تولید كننده لوله ها و اتصالات هستند ،  هیچ گونه رابطه ای با دولت ندارد بلكه با اجرای این سیاست ها،  ییمانكاران میانی به جای افزایش بهره وری و اجرای كار فنی از قبیل خرید و فروش دوباره ی لوله و اتصالات به سود های كلانی خواهند رسید .

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید