مقاله تكنولوژی و شبكه اطلاع رسانی با سیستم Min

مقاله تكنولوژی و شبكه اطلاع رسانی با سیستم Min مقاله تكنولوژی و شبكه اطلاع رسانی با سیستم Min

دسته : کامپیوتر و IT

فرمت فایل : word

حجم فایل : 19 KB

تعداد صفحات : 31

بازدیدها : 198

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 4200 تومان

خرید این فایل

مقاله تكنولوژی و شبكه اطلاع رسانی با سیستم Min

مقاله تكنولوژی و شبكه اطلاع رسانی با سیستم Min

بخشهایی از متن:

امنیت شبکه:

 امنیت دشوار است، امنیت گران قیمت است . این دو عبارت بازگو كننده نظرات افرادی است كه برای ارتباطات الكترونیكی خود نیاز مبرم به امنیت را دریافته اندو به دنبال آن هستند. كلمه "امنیت شبكه های تجاری" یا "Enterprice network security" با افزایش درك شركتها از ریسكهای موجود و همچنین توسعه نرم افزارهای كاربردی در محاورات متداول تر شده است.

گرچه جمله ذیل در ابتدا ممكن است نگران كننده باشد، اما حقیقتی است انكار ناپذیر اینکه "امنیت مطلق وجود ندارد" زیرا: تنظیمات تجهیزات ناكافی است، حملات جدیدی طراحی می شوند و نرم افزارها باگهای امنیتی دارند. بهترین كارهایی كه هر شركت می تواند انجام دهد عبارتند از تشخیص ریسكها و نقاط ضعف ها، تصمیم گیری بر این موضوع كه چه چیزی بحرانی است، و سپس پیاده سازی سیاستهای امنیتی است با كارآیی بالا. همچنین این مسئله مهم است كه تحقیق شود آیا سیاستهای امنیتی بدرستی اجرا می شوند كه این امر متضمن مونیتورینگ فعال ترافیك روی شبكه و انجام بررسی دوره ای مجوزهای امنیتی است.

امنیت شبكه موضوعی است پیچیده. این مساله تا حدودی ناشی از وفور تكنولوژی های امنیتی قابل دسترس می باشد. در اینجاست كه برای شروع پیاده سازی استراژیهای امنیتی، با توجه به امكانات قابل دسترس و تشخیص تهدیدات بالقوه و بالفعل باید با تكیه بر مشاورین متخصص سریعاً اقدام نمود.

...

روش مدار مجازی یا VC:

در این روش قبل از ارسال، ابتدا یك مسیر بین مبدا و مقصد برقرار می شود. مبدا با ارسال یك بسته كنترلی خاص با یك شماره ویژه برروی شبكه اعلام می كند كه خواستار برقراری ارتباط با یك مسیریاب خاص می باشد .هر مسیر یاب كه آن بسته را دریافت كند ضمن پیداكردن یك مسیر مناسب برای آن دسته ،شماره آن را در جدولی درج می كند و از آن به بعد هر بسته ای كه با این شماره وارد شود از همان مسیری كه برای بسته اول انتخاب شده بود به سمت مقصد هدایت می شود.

از ویژگیهای این روش می‌توان به موارد زیر اشاره كرد:

  • نیاز به آدرس IP نیست .
  • نیاز به اجرای الگوریتم مسیریابی برای هربسته نمی‌باشد.
  • بسته ها به ترتیب به مقصد می رسند
  • احتمال گم شدن بسته ها به علت اشتباه در عمل مسیریابی وجود ندارد.

روش دیتا گرام (datagram)

در این روش، هر ماشین میزبان پس از آنكه بسته ای را تولید كرد، تحویل اولین مسیریاب در دسترس می دهد. مسیریاب‌ها مختارند بر اساس شرایط ترافیكی وتوپولوژیكی، مسیری رابرای آن بسته انتخاب كرده و آن بسته را روی آن مسیر ارسال كنند. از ویژگیهای این روش مسیریابی می‌توان به موارد زیر اشاره كرد:

  • هر بسته نیاز به آدرس IP دارد.
  • برای هر بسته باید مسیریابی جداگانه انجام شود

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید