مقاله راه های مقابله با ترس و اضطراب در دانش آموزان

مقاله راه های مقابله با ترس و اضطراب در دانش آموزان مقاله راه های مقابله با ترس و اضطراب در دانش آموزان

دسته : -اقدام پژوهی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 18 KB

تعداد صفحات : 10

بازدیدها : 395

برچسبها : تجربیات آموزشی اضطراب ترس دانش آموزان

مبلغ : 2000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی تجربیات آموزشی تربیتی معلم با عنوان راه های مقابله با ترس و اضطراب در دانش آموزان

معرفی مقاله تحقیقاتی راه های مقابله با ترس و اضطراب در دانش آموزان

چکیده:

در اوایل سال تحصیلی 95- 94 در بین دانش آموزان پایه چهارم مدرسه محدثه متوجه شدم که یکی از دانش آموزانم در کلاس درس فعال نیست و اگر از او پرسیده می شد شدت ترس و اضطراب در او به حدی بود که شروع به گریه و زاری می کرد.

تصمیم گرفتم که با مدیر مدرسه و دیگر همکاران و خانواده زینب در این زمینه صحبت کنم و ریشه ی اصلی این اضطراب را در او پیدا کنم با توجه به این که این اضطراب یا ریشه در محیط مدرسه داشت یا در محیط خانواده باید امنیت و آرامش روحی را در محیط های مذکور از طریق دادن مسئولیت - تشویق و... فراهم می کردم.

بعد از مدتی نتایج روش های به کاربرده شده به وضوح در دانش آموز قابل مشاهده بود و وضعیت درسی و روحی او بهتر از گذشته شد.

تعریفی از اضطراب

اضطراب عبارت از ترس فرد از نتایج مجهول مربوط به آینده که گاهی تفکر و اعمال گوناگون را به تعویق می اندازد و یا از دیدگاهی دیگر می توان گفت که اضطراب شامل احساس عدم اطمینان درماندگی و برانگیختگی فیزیولوژیکی است. به طور کلی اضطراب یک احساس منتشر، بسیار ناخوشایند و اغلب مبهم دلواپسی است که با یک یا چند حس جسمی مانند احساس خالی شدنِ سردل، تنگی قفسه سینه، تپش قلب، تعرق؛ سردرد و... همراه است از دیگر علایم مربوط به اضطراب می توان به عصبی بودن، تنش، احساس خستگی، بی خوابی، لرزش، تنگی نفس، بی حالی، اشکال در تمرکز حواس، تپش قلب، تکرار ادرار، سرگیجه و گوش به زنگ بودن اشاره کرد.

نتیجه گیری:

اضطراب یک بخش طبیعی زندگی است در مورد کودکان، اضطراب اغلب واکنشی به بعضی آشفتگی های فضای زندگی و هیچ اقدام خاصی به جز مراقبت آرام، متضمن رفع آن نیست. وقتی که اضطراب کودکی آن چنان ناتوان کننده است که با عملکرد طبیعی تداخل می نماید، بعضی از اقدامات شدید همچون اطمینان بخشی، حمایت و آرامش دانش آموزی باید اعمال گردد. همچنین توانایی ارتباط مؤثر به ما می آموزد که برای درک موقعیت دیگران - چگونه فعالانه به سخنان آنها گوش دهیم. اگر این اقدامات روان شناختی مؤثر واقع شدند استفاده از آرام بخش های خفیف ممکن است در نظر گرفته شود کودک باید به دقت ارزیابی شود تا احتمال افسردگی رد شود....

فهرست مطالب مقاله

چکیده

مقدمه

تعریفی از اضطراب

توصیف وضعیت موجود

طرح و بیان مساله

گرد آوری اطلاعات

تجزیه و تحلیل داده ها

خلاصه یافته های اولیه

ویژگی راههای پیشنهادی برای تغییر

چگونگی اجرای راه حل

نتیجه گیری

منابع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید