دسته : حسابداری
فرمت فایل : word
حجم فایل : 212 KB
تعداد صفحات : 146
بازدیدها : 466
برچسبها : صورت های مالی تنظیم صورت های مالی
مبلغ : 6500 تومان
خرید این فایلتحقیق حاضر با عنوان نحوه تهیه و تنظیم صورت های مالی سازمان بازرگانی استان اردبیل در 5 فصل شامل : فصل اول : آشنایی با حسابداری و صورتهای مالی ، فصل دوم: دارایی ها و سرمایه گذاری ها ، فصل سوم: تجزیه و تحلیل ترازنامه و ساختار صورت جریان وجوه نقد ، فصل چهارم : حسابداری خرید و فروش کالا در سازمان یا در موسسات بازرگانی ، فصل پنجم: نتیجه گیری همراه با نمودار و جداول و منابع تهیه گردیده است.
بخشهایی از متن تحقیق
چکیده
هدف صورتهای مالی؛ هسته اصلی گزارشگری مالی است و بنابراین تعیین اهداف و تهیه آن نخستین گامی است که باید برداشته شود.
علاوه بر این، اطلاعات صورتهای مالی را می توان در 3 عناصر اصلی زیر طبقه کرد.
1- صورت سود و زیان 2- صورتحساب سرمایه 3- ترازنامه
صورتهای مالی که حداقل به طور سالانه ارائه می شود باید به روشنی از سایر اطلاعات مثلا وضعیت های عملکرد مالی - انعطاف پذیری مالی ارائه ترازنامه (تراز) گروه حسابها در یک سازمان دولتی و گزارشات هئیت مدیره، گزارش عملکرد اعتبارت و وضعیت پرداختها و سایر موارد نیز قابل تشخیص اند.
سرمایه گذاری خارجی برای کشوری مانند ایران یک نیاز است. اختلاط و انتزاج فرهنگ ها و تعامل و تقابل تمدن ها در اثر ورود به بازار و تجارت جهانی رشد و تکامل می یابد. برای کشور ما با دارا بودن نیروهای تحصیل کرده و جوان جلب و جذب سرمایه گذاری خارجی پلی به سوی این بازار جهانی است که منافع زیر را به کشور ارمغان می آورد :
1- حجم مناسبی سرمایه وارد کشور می شود و منجر به شکل گیری سرمایه در داخل کشور و استفاده از آن جهت تسریع در اجرای طرحهای زیر بنایی می شود.
2- انتقال دانش و فن آوری، نه تنها در فرآیند تولید بلکه در حمایت از تولید و توزیع در اقتصاد که از ویژگیهای جدایی ناپذیر سرمایه گذاری خارجی می باشد.(اثرات سر ریز اقتصادی)
3- ایجاد مشاغل جدید و انجام اشتغال زایی برای قشر جوان تحصیل کرده.
4- افزایش رقابت و بهبود کیفیت و کمیت کالا و خدمات تولید شده که منجر به کارآیی و توانمندی شرکتهای داخلی می شود.
5-گسترش بازار سرمایه از طریق گسترش معاملات و بهبود وضعیت مالی شرکتها از طریق افزایش حجم معاملات.
6- تقویت کننده همگرایی جهانی و کمک به خصوصی سازی و تامین زیرساخت ها.
مقدمه
از آنجا که بخش بازرگانی حلقه ارتباطی بخش های مختلف اقتصادی و از مراحل تأمین مواد اولیه تولید تا خدمات پس از فروش کالاها را در بر می گیرد و امروزه سیاست های تجاری نقش مهم و محوری در استراتژی توسعه به عهده دارند لذا نقش و اهمیت وزارت بازرگانی در تحقق اهداف توسعه اقتصادی ملی مضاعف می شود و در برنامه چهارم توسعه، بخش بازرگانی مورد توجه ویژه قرار می گیرد.
حسابداری محصول نیاز انسان به حسابگری و استفاده از اطلاعات برای ارزیابی وقایع گذشته و پیش بینی آینده است و همزمان با تغییر و تحولات زندگی بشر حسابداری نیز به عنوان جزئی از حیات بشری، پذیرای تغییرات بوده است بنابراین در هر زمان کارکرد حسابداری باید متناسب با محیط اقتصادی، قانونی، اجتماعی و سیاسی تعریف و مرزهای ان مشخص شود. آموزش حسابداری در مدارس، دانشگاه و ضمن خدمت نقش مهمی بر تعریف و تحدید کارکرد حسابداری در هر زمان دارد آموزگاران حسابداری در این حوزه مسئولیت سنگینی به عهده دارند.
و اینکه ترازنامه یکی از صورت حسابهای مالی اساسی در سازمان بازرگانی است که به همراه یادداشت های توضیحی مربوط اطلاعاتی در مورد وضعیت مالی واحد تجاری شامل دارایی ها، بدهی ها و حقوق صاحبان سرمایه ارائه می کند و رابطه بین عناصر مزبور را در یک مقطع معین زمانی نشان می دهد. ترازنامه ساختار منابع واحد تجاری (طبقات عمده بدهی ها و حقوق صاحبان سرمایه و مبالغ) آنها را نشان می دهد گزارش اطلاعات در صورتهای مالی در موارد زیادی به موازنه خصوصیات کیفی به ویژه مربوط بودن و قابل اتکا بودن نیاز دارد. ترازنامه از این نظر مورد انتقاد می باشد. علی رغم این محدودیتها، ترازنامه هنوز یکی از صورتهای مالی اساسی است که اطلاعات ارزشمندی ارائه میکند بعضی صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد را اطلاعات تکمیلی ترازنامه می دانند صورت سود و زیان اطلاعات مفصلی درباره تغییر سود و زیان انباشته ارائه میکند و صورت جریان وجوه نقد، جزئیات تغییر در مانده موجودی نقد را نشان می دهد. در ضمن نحوه گزارش عناصر اصلی ترازنامه همراه با مفاهیم حاکم تشریح می شود علاوه بر این نسبتهای مالی مورد استفاده در تجزیه و تحلیل ترازنامه، فواید و محدودیتهای ترازنامه و نحوه تنظیم یادداشتهای توضیحی توصیف می شود.
هدف ما از تهیه این پروژه اجرا کردن یکسری اطلاعاتی درباره کلیه امور حسابداری و اجزای تشکیل دهنده و طریقه تهیه و تنظیم صورتهای مالی در یک سازمان بازرگانی می باشد.
هر واحد مؤسسه ای اعم از دولتی یا خصوصی، انتفاعی یا غیر انتفاعی در جریان فعالیتهای خود در طول زمان، معاملات و عملیات مالی متعدد و متنوعی نظیر خرید و فروش اموال کالاها و خدمات، دریافت و پرداخت پول اخذ و باز پرداخت وام و تسهیلات مالی انجام می دهد این معاملات و عملیات و وقایعی نظیر کهنگی و فرسودگی اموال که به تدریج و با مرور زمان رخ می دهد بر مؤسسه اثر مالی می گذارد. حسابداری رشته ای از دانش است که با کاربرد آن اطلاعات مربوط به معاملات و عملیات مالی و رویدادهای دارای اثر مالی بطور منظم:
جمع آوری، تجزیه و تحلیل، بر حسب پول به عنوان مقیاس مشترک سنجش، اندازه گیری، به ترتیب وقوع، ثبت در گروه های همگن، طبقه بندی، و در صورتهای مالی گوناگون، تجمیع و تلخیص می شود و در قالب گزارشهای مفهوم در اختیار اشخاص قرار می گیرد که می خواهند درباره امور مؤسسه یا داد و ستدهای خود با آن آگاهانه تصمیم بگیرند.
مدارک حسابداری در قالب مفاهیمی مشخص و با کاربرد اصطلاحاتی تهیه می شود که معانی معین و دقیقی دارند در بیان و گزارش اطلاعات مالی به دیگران نیز از همان مفاهیم و اصطلاحات استفاده می شود بدین ترتیب، حسابداری زبانی مشترک برای انتقال اطلاعات مالی است و غالباً آن را زبان تجارت می نامند.
مبانی، قوائد و رهنمودهای حاکم بر اندازه گیری ثبت طبقه بندی و گزارش نتایج معاملات و عملیات مالی و رویدادهای دارای اثر مالی بر یک موسسه را اصول حسابداری می نامند این اصول نحوه تعیین سود را مشخص و چگونگی گزارش وضعیت مالی یک موسسه را روشن می کند.
اصل بهای تمام شده
اصل تحقق درآمد
اصل مقابله هزینه ها با درآمد
اصل افشاء یا اصول پذیرفته شده حسابداری
ثبت و پردازش و گزارش معاملات و عملیات مالی به قیمتهای تحقق یافته در زمان وقوع معامله است بر اساس این اصل اقلام مختلف دارایی، بدهی، درآمد و هزینه به قیمتهای معامله شده یا ارزشهای تاریخی در مدارک حسابداری ثبت و جز در موارد و تحت شرایط معین این قیمتها همچنان حفظ می شود.
خرید و دانلود آنی فایل